replica watcheshttps:/www.best-watches.xyz/">replica horlogesreplica watcheshttps:/www.best-watches.cc/">replica watchesreplica watcheshttps:/www.luxury-watches.xyz/">https:/www.luxury-watches.xyz/replica watcheshttps:/www.aaawatchesreplicas.com/">imitatie horlogesreplica watcheshttps:/www.aaa-watches.com/">fake rolexreplica watcheshttps:/www.top-watches.cc/">https:/www.top-watches.cc/

ANIA

KRESKA

"
Ik besteed mijn tijd graag aan de dingen die echt belangrijk voor me zijn. Ik krijg energie van samen dingen doen met vrienden en familie. Ik kan echt genieten van muziek, reizen en nieuwe dingen ontdekken. Eropuit gaan en inspiratie op doen. De kleine steegjes opzoeken die achter de drukte van een toeristisch plekje het ware leven en hun eigen charme laten zien.
"

#ANIA

Marketeer & Vormgever

Ik wil mooie dingen maken die kloppen, creatief bezig zijn en als een team echt samenwerken. Tijdens mijn communicatieopleiding koos ik voor concept en creatie en heb ik me ontwikkeld tot het samenstellen van het gehele plaatje; zowel conceptontwikkeling als de uitvoering daarvan. Mijn motivatie is altijd doen wat je moet doen, maar dan een stukje beter. Vormgeven met aandacht voor details. Ik zoek altijd naar elementen die onderscheidend zijn. Merken met een sterke uitstraling zijn enorm inspirerend.

MARLOU

VAN DIJK

"
Wat nog meer gelukkig maakt is reizen en eropuit gaan. Niger en de Sahel zijn een enorme inspiratiebron. Ik reis graag door Europa met William en mijn windhonden. Frankrijk is voor mij een tweede thuis, maar dat zal ook wel aan mijn naam liggen.
"

#MARLOU

Marketeer & Copywriter

Emotional branding. “Waarom voelt het ene merk goed en het andere minder.” “Waarom kies je voor bedrijf A en niet voor B?” Afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht op geluk en happiness, past emotional branding perfect in het plaatje van purpose marketing, “waarom doen mensen wat ze doen en wat maakt nou echt gelukkig”. Ook houd ik me graag bezig met andere marketing- en communicatievraagstukken en copywriting, met name commerciële teksten voor online en offline.

JOOST

BROEKSTEEG

"
In mijn vrije tijd bouw ik meubels van staal en hout, zoals banken en tafels. Ook maak ik schilderijen met graffiti. Ik wil nieuwe dingen leren en weten hoe iets werkt om dat dan ook zelf te kunnen.
"

#JOOST

Art director

Als ik bezig ben, zoek ik altijd naar creatieve oplossingen. Ik werk vanuit mijn eigen stijl, mijn eigen visie die ik doorontwikkel. Een van de grootste complimenten voor mij, is als mensen zeggen, dat is echt een “Joost design”. Dan weet ik dat ik iets unieks heb gecreëerd. Na de briefing van de opdrachtgever, start ik altijd met een blanco vel en een zwarte stift en begin met schetsen. Ik kijk naar het lijnenspel dat ontstaat en ontwikkel zo creatieve oplossingen in vorm. Ik ben altijd opzoek naar iets unieks voor de opdrachtgever, om de klant te verrassen en zo verwachtingen te overtreffen.

KELLY

FELLER

"
Ik vind het heerlijk om als moeder vier dagen te kunnen werken, maar ga ook graag met mijn gezin en vrienden eropuit! Ik rijd paard, een uur fysiek aan de slag op de manege, dan vergeet ik alles om me heen.
"

#KELLY

Visual designer

Ik krijg er echt energie van als ik zie dat dingen werken. Als teams samen dingen oppakken, als ons pand er goed uitziet en we als bureau stappen vooruit maken. Ik ben tevreden als ik een klant heb kunnen verrassen met het resultaat. Ik lach graag, samen met collega’s grappen maken komt de creativiteit gegarandeerd ten goede. Zet mij maar in op social media voor leuke teksten en woordgrappen. Websitedesigns en conceptontwikkeling vind ik ontzettend leuk om te doen. Een unieke vormgeving creëren die de aandacht pakt.

ROELOF

VAN DEN OEVER

"
We hebben echt een leuk team bij Bureau van den Oever, dat goed op elkaar is ingespeeld en weet hoe het met vraagstukken van de klant om moet gaan. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin. Ook speel ik piano (veel te weinig) en beoefen al een kleine 20 jaar Ju-Jitsu, met daarbij als hoogtepunt het behalen van de 3e Dan. Lekker eten, een gezellige barbecue of borrel met familie en vrienden vind ik ook belangrijk. Eigenlijk ben ik altijd wel graag ondernemend bezig.
"

#ROELOF

Sales & eindbaas

Ik kan vrij snel levelen met klanten en me inleven in hun vraagstuk, de branche en de doelgroep. Dat maakt mijn vak boeiend. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden, die ik probeer om te zetten in een betaalbaar en renderend plan van aanpak. Ik werk graag voor diverse type klanten en haal veel energie uit een goede, onderlinge samenwerking.

BAS

KUYS

"
Bij Bureau van den Oever is het werkveld en dienstenaanbod veel breder, erg leuk. Ik wil me graag nog verder ontwikkelen in het wat, waar, hoe en waarom rondom online marketing. Onder andere door learning by doing, nauw samenwerken met mijn online collega’s.

In het weekend ga ik graag met mijn gezin of met vrienden op stap. En af en toe natuurlijk ook naar een voetbalwedstrijd. Ik houd wel van de bourgondische levensstijl, gezellig een drank je doen, borrelen en lekker samen met elkaar eten.

"

#BAS

Projectmanager

Planning en orderinkoop; dynamisch en uitdagend werk. Alles draait om samenwerken met collega’s, snel schakelen en opdrachten efficiënt inzetten om tot een top resultaat te komen. Aan het Sint Lucas in Boxtel heb ik Multi Mediale Vormgeving gedaan. Mijn interesse lag toen vooral bij fotografie en video. Daarmee had ik best verder gewild, maar het liep anders en ik heb in diverse branches gewerkt. In 2006 kwam ik weer terug in de grafische wereld.

Welke spotlights mogen
we voor jou aanzetten?

Onze designers & marketeers
staan voor je klaar.

Maak een afspraak
Vraag direct een offerte aan