replica watcheshttps:/www.best-watches.xyz/">replica horlogesreplica watcheshttps:/www.best-watches.cc/">replica watchesreplica watcheshttps:/www.luxury-watches.xyz/">https:/www.luxury-watches.xyz/replica watcheshttps:/www.aaawatchesreplicas.com/">imitatie horlogesreplica watcheshttps:/www.aaa-watches.com/">fake rolexreplica watcheshttps:/www.top-watches.cc/">https:/www.top-watches.cc/

Een frisse wind door het bedrijf!

Van Horssen

Over van Horssen
Van Horssen BV uit Aalst is een familiebedrijf, dat al meer dan 75 jaar bestaat. Gestart als zeilmakersbedrijf is Van Horssen BV door de jaren heen uitgegroeid tot een full serviceorganisatie, waaronder diverse bedrijven vallen zoals een dakdekkersbedrijf, een bedrijf gespecialiseerd in valbeveiliging, verkoop en verhuur van mobiele lekbakken en het zeilmakersbedrijf zelf. Voor Van Horssen BV heeft Brand Motivators een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld, met daarnaast een nieuwe website en webshop.

#HUISSTIJL

Brand Motivators werkte al langer met Van Horssen BV samen. Een jaar eerder hadden we bijvoorbeeld al de website vanhorssenlekbakken.nl gebouwd. Nu was echter de huisstijl van het moederbedrijf aan de beurt. Belangrijk voor deze opdracht was de identiteit en de herkenbaarheid te behouden. Ook de typisch oranje/rode kleur moest blijven bestaan. Hieronder een klein overzicht van de eerste ontwerpen tot het uiteindelijke resultaat.

#WEBSITE

Na de oplevering van de nieuwe huisstijl is er een start gemaakt met de bouw van de nieuwe website. De nieuwe website is als WordPress website gebouwd. Absolute voorwaarde voor de lancering van de nieuwe website is dat de hoge ranking van de oude site niet verloren gaat. De nieuwe website van Van Horssen BV is in de afrondende fase.

#FOTOGRAFIE

Vrijwel alle door Van Horssen BV opgeleverde daken zijn door ons met een drone gefotografeerd en gefilmd. Het gebruik van een drone komt hier pas echt tot zijn recht. Natuurlijk houden we rekening met vliegen in nieuwbouwwijken en no-fly zones. Naast dronefotografie hebben we voor het ontwikkelen van de brochure en website ook diverse ‘normale’ fotoshoots ingezet.

The sky is the limit
#DRONE

Voor het maken van drone-opnames zet Brand Motivators een drone in die stabiel stil in de lucht kan blijven hangen. De foto’s zijn in 4K kwaliteit. Ook kunnen we met deze drone goede video-opnames maken.


#DRUKWERK

Bij het tot stand komen van de nieuwe huisstijl, hebben we ook een nieuwe brochure ontwikkeld. Naast het ontwerpen van deze brochure, mochten we ook de gedrukte exemplaren leveren en hebben we zorggedragen voor de ontwikkeling van al het huisstijldrukwerk, zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

#WEBSHOP

Op basis van het Mach3builders platform hebben we voor de bedrijfstak valbeveiliging een compleet nieuwe webshop opgeleverd. Bij het leveren van complexere websites/webkoppelingen werkt Bureau van den Oever samen met Mach3builders, een betrouwbare partner op het gebied van webtechniek.

Bekijk de webshop

Welke spotlights mogen
we voor jou aanzetten?

Onze designers & marketeers
staan voor je klaar.

Maak een afspraak
Vraag direct een offerte aan